Đề thi thử TOEIC có đáp án - Đề số 7

doc
Số trang Đề thi thử TOEIC có đáp án - Đề số 7 21 Cỡ tệp Đề thi thử TOEIC có đáp án - Đề số 7 133 KB Lượt tải Đề thi thử TOEIC có đáp án - Đề số 7 20 Lượt đọc Đề thi thử TOEIC có đáp án - Đề số 7 149
Đánh giá Đề thi thử TOEIC có đáp án - Đề số 7
4.6 ( 18 lượt)
Nhấn vào bên dưới để tải tài liệu
Để tải xuống xem đầy đủ hãy nhấn vào bên trên
Chủ đề liên quan

Tài liệu tương tự

Nội dung

ĐỀ THI THỬ TOEIC CÓ ĐÁP ÁN 1 101. The Payroll Department _______ that all employees submit their completed and signed time sheets no later than Thursday due to the upcoming holiday. (a) wants (b) requests (c) desires (d) likes 102. The Hiring Manager found the _______ was qualified, but felt that he was not a good fit for the company, so he stopped the negotiations. (a) candid (b) candidate (c) candidly (d) candidacy 103. After touring the manufacturing plant, she _______ that we could apply many of their procedures to our own operations at the Birmingham facility. (a) determination (b) determined (c) determinating (d) determines 104. It is mandatory _______ all employees to turn in their timecards by Wednesday, or else they will have to wait to receive their checks the following Wednesday. (a) from (b) to (c) by (d) for 105. Please check with Maria to see if she _______ the product samples along on the trip, so we can show the new line to the clients we're meeting with at seven. (a) bought (b) brings (c) brought (d) buys 106. I was a little shocked when the buyer suggested that we _______ several younger employees to the committee to get market perspective. (a) added (b) will have added (c) add (d) will add 107. We should see a _______ reduction in processing time once we implement the new accounts receivable system and the employees have been adequately trained. (a) significantly (b) significant (c) signified (d) signification 108. According to market reports, consumer _______ is down this year by twelve percent, but with the holiday shopping season just beginning that number is sure to improve. (a) profits (b) spending (c) taxation (d) losses 109. If Mr. Logan and Ms. Calkins are unable to meet at the _______ time, please email me and I'll try to reschedule at a more convenient time. (a) prepared (b) supported (c) arranged (d) canceled 110. Julia in the Promotions Department announced in today's staff meeting that the company picnic, weather permitting, is _______ for next Tuesday. 2 (a) recorded (b) scheduled (c) appointed (d) programmed 111. If you feel it is essential to make changes in the order at this time, please _______ with the Head Designer on how the changes will affect the schedule. (a) refer (b) discuss (c) consult (d) confirm 112. The new customer service assistants will be trained by a team of three people _______ have a combined total of twenty-three years' experience with our company. (a) whose (b) who (c) what (d) whom 113. International economic reports conclude that rising interest rates are to blame for the _______ of international currency. (a) unstable (b) instability (c) stabilize (d) stability 114. Based on the demographic study, we think that people from the _______ area will come to buy our products if we start using billboards in certain areas. (a) enclosing (b) surrounding (c) encircling (d) accompanying 115. Today the computer manufacturer Tech-Strong _______ its yearly revenue reports public and surprised everyone with sales unmatched by any competitor. (a) left (b) made (c) got (d) helped 116. I _______ Mr. Cassar in the Sales Department prepare biweekly progress reports for me and all the other members of the Cover Project sales team. (a) hired (b) left (c) had (d) helped 117. We are going to cancel the regional sales meeting, _______ the big snowstorm has shut down airports and all major airlines are grounded. (a) although (b) despite (c) unless (d) since 118. Her vast market analysis knowledge and contacts within the industry make Adrienne Reston an incredible _______ for our company's marketing department. (a) research (b) resource (c) resort (d) response 119. After we analyze the proposals and make a recommendation, the final decision will then be _______ to the project manager and her immediate supervisor. (a) down (b) up (c) on (d) with 3 (d) public 120. Insurance company MediLife acquired LifeSure last week in a multi-million dollar _______ that industry analysts say will result in several layoffs. (a) merger (b) policy (c) separation (d) attachment 125. The president's assistant told me that she would not be _______ for scheduling the conference room for staff needs anymore. (a) responsive (b) responding (c) responsible (d) respected 121. Jean works in the subcommittee that tests and _______ all new software programs before programs are purchased and installed. (a) reveres (b) reverses (c) reviews (d) revives 126. When mailing in your catalogue order, don't forget to _______ each item number on the correct item line of the order form. (a) incline (b) invite (c) include (d) incite 122. Marcus Jones says it was because of falling prices in the last quarter that investors _______ bought shares of the ailing company's stock. (a) effortlessly (b) hesitantly (c) confidently (d) carelessly 127. Yesterday, Kelvin Scientific announced its _______ plan to build two new production plants and double its workforce over the next five to seven years. (a) ambitious (b) generous (c) sprawling (d) driving 123. In conclusion, I urge you to meet with your supervisor _______ you have any concerns about the new company reimbursement policy. (a) would (b) might (c) should (d) could 124. I recently heard that in the new office building we will be sharing space with the executive staff and the _______ department. (a) exposure (b) advertising (c) coverage 128. The corporation now offers more incentives for employees in order to avoid the _______ high turnover rate that seems to be worsening. a) cautiously (b) believably (c) carelessly (d) historically 129. Our tenants are upset because they weren't informed that very soon a major highway construction project would be taking place _______ their building. (a) along 4 (b) beside (c) through (d) within 130. I'm interfacing _______ New York at 3 p.m., and I have a report due at the end of the day, so I'm going to have to cancel the dinner. (a) with (b) from (c) for (d) in 131. My assistant told me that it usually takes approximately three hours for the _______ service to deliver the package to the Detroit office. (a) courier (b) distribution (c) carry (d) curry 132. Considering the unexpected popularity of the Tickle-Bot last year, the toy's manufacturer will increase the _______ for this holiday season. (a) investment (b) production (c) expenses (d) construction 133. We all know the Markel Company would not have lost another account _______ high overhead costs and decreased sales. (a) if not for (b) provided that (c) in that (d) so long as 134. As a final warning, I want to remind you that continued delays in the processing of important paperwork will no longer be _______. (a) toleration (b) tolerating (c) tolerate (d) tolerated 135. All car dealerships consider different factors, including _______, when formulating the vehicle's trade-in value, but some are fairer than others. (a) depreciate (b) depreciation (c) appreciate (d) appreciation 136. The technology industry _______ towards the research and development of wireless communications in the last decade. (a) shifts (b) will have shifted (c) has shifted (d) will shift 137. The most _______ period for the American hospitality industry is usually in the summer between the early May and mid-September. (a) expensive (b) costly (c) profitable (d) worthy 138. The _______ was a great success and, as a result, I have several meetings set up for next week that should produce a few new client contracts. (a) presenter (b) present (c) presentation (d) presentable 139. Advancements in telecommunications have made a global economic system possible, _______ advertisers can now take a more globalized approach to marketing. 5 (a) yet (b) so (c) or (d) but (a) recommend (b) researched (c) shown (d) targeted 140. Studies have _______ that wise product placement can increase company revenues dramatically in relatively short periods of time. 6 Questions 141-143 refer to the following letter. Study Shows Workers are Saving More Than Ever A recent survey by Waverly University reveals that young workers are putting more money aside in retirement funds than any other previous generation. Instead of saving about ten percent of their annual salaries, as _______ by most financial planners, the study found that employees under the age of thirty save an average of about fifteen percent of their yearly wages. 141. (a) advising (b) advised (c) has advised (d) advise The study, which targeted employees between the ages of twenty-five and thirty in ten cities across the nation, was conducted by the Department of Economics in order to find trends in spending habits amongst the youngest age bracket _______ the professional workforce. The results, however, prompted the analysis of savings habits instead. 142. (a) in (b) on (c) by (d) for “When we designed the study, we expected to learn more about young professionals as consumers,” _______ Eric Bradley, Professor of Economics at Waverly University, ”but instead we learned more about the financial goals of this age group. When asked about their reasons for saving, most respondents replied that they wanted to make sure they could support themselves in old age.” 143. (a) quoted (b) retorted (c) commented (d) questioned Questions 144-146 refer to the following letter. Hampton Insurance Agency 4715 Albertson Blvd., Suite A-103 Marietta, Georgia 29174 To whom it may concern: It is my pleasure to write this letter of recommendation in support of Joshua Baker. Josh has been an employee of Hampton Insurance Agency for _______ ten years. 144. (a) hardly 7 (b) easily (c) closely (d) nearly He started as our office clerk, but after one year we asked him to become a claims adjuster. I recommended him for this _______ because of his outstanding ability to work with clients. 145. (a) election (b) promotion (c) negotiation (d) association Josh is always pleasant when interacting with customers, and he responds to their concerns in a polite and professional manner. Many of our clients have told me that Josh always returned their phone calls in a timely fashion and always made sure their needs were met. Another one of Josh's qualities that I would like to mention is his attention to detail. In the insurance business, a mistake in paperwork can cost the agency thousands of dollars. Instead of _______ through the paperwork like some of our other employees, Josh always takes his time. 146. (a) to rush (b) rushes (c) rushing (d) rush He even stays in the office late to make sure all his claims are accurate and complete. As a result, Josh has received an award for being the most accurate adjuster in our company. Josh is an excellent employee who deserves to advance to a higher position in the insurance field. I recommend him without hesitation. Please contact me at 473-4826 if I can provide any further information in support of his application to your company. Questions 147-149 refer to the following letter. Big Foot Shoes Walk a mile in our shoes, and you'll never buy from anyone else! END OF THE YEAR SALE! Saturday, December 16th ONLY Mark your calendars because you're not going to want to miss this one. For one day only, everything in the store _______ heavily discounted. 147. (a) will have been (b) are (c) will be 8 (d) was That means all of your favorite brands and styles will be under one roof and selling at prices you won't believe. Take the Fastbreak Running Shoe, regularly priced at $89.99. The sale price is an astonishing $49.99. That's a forty dollar price _______! 148. (a) cut (b) reduce (c) sale (d) cost But we didn't stop with the price cuts. Check out our cool two-for-one special, which allows you to take home two pairs of shoes - any style and price - for the price of one. Everything in the store is on the sale, including all accessories. This is the time to stock up on all your favorite shoes, because you'll never see shoe prices this _______ again. 149. (a) cheaply (b) cheaper (c) cheapest (d) cheap Big Foot Shoes Questions 150-152 refer to the following letter. 8700 Oceanview Drive Los Angeles, CA 90230 Ad Event Media Agency September 15 Dear Mr. Jordan, I have known Clara Wu for the past three years _______ she has worked as a Sales Associate for Ad Event Media Agency 150. (a) for (b) while (c) by (d) around Clara has never failed to impress with _______ strong work ethic and her one-of-a-kind personality. 151. (a) its (b) their (c) her (d) his Her job performance has always exceeded expectations, and she has consistently been a top salesperson 9 throughout her entire employment with our company. Clients and co-workers alike respond very well to Clara due to her highly developed interpersonal and communication skills. Because she is an _______ listener and interviewer, Clara is able to consistently meet her clients' needs in a positive and thorough manner. 152. (a) idealistic (b) agreeable (c) acceptable (d) exceptional I recommend her for employment without reservation. Please feel free to contact me if you have any questions or concerns. Part 7 : finish within 22 minutes Notification of Open Credit Line PMI Financial 800 Pecan Avenue Kansas City, MO 40500 Account Number: 28941921043980 June 17 Dan Wernecke 10101 Zafarano Blvd. Kansas City, MO 40500 Dear Mr. Wernecke, Congratulations on your new credit account with PMI Financial. It's a compliment to you and your financial planning that your application has been approved. We are pleased to inform you that a credit line of one thousand dollars has been approved for your use. All you have to do is visit a PMI store near you, fill out a request-for-credit transaction form for any amount up to and including one thousand dollars, and PMI Financial will cut you a check right on the spot. Additionally, based on your good credit standing, extra cash may be just a phone call away. Call me directly at PMI Financial to apply for the money you want. 10 Karen Mortenson, Your PMI Financial Manager 1-800-454-3432 ext. 103 153. What is the purpose of the letter? (a) To remind Mr. Wernecke to pay his balance (b) To welcome Mr. Wernecke to PMI Financial (c) To inform Mr. Wernecke that his credit line has been increased (d) To notify Mr. Wernecke that his loan application has been received 154. How much is Mr. Wernecke's credit line? (a) $103 (b) $800 (c) $1000 (d) $1500 155. What will Mr. Wernecke most likely do if he wants extra money? (a) Go to the nearest PMI store (b) Fill out an application online (c) Call his PMI Financial representative (d) Contact one of Ms. Mortenson's employees 156. The word “transaction” in the first paragraph, line 4 is closest in meaning to (a) sales (b) tax (c) business (d) contract MORNINGSTAR REAL ESTATE PARTNERS OFFICE (956)234-2343 WEBSITE:www.morningstarproperties.com FAX (956)234-3423 APARTMENT RENTAL AGREEMENT Morningstar Real Estate Partners, as Manager and Agent, rents to Resident(s) Apartment Number 333 located at 7530 San Pedro Avenue, Brownsville, Texas 78320 to be used solely for the purpose of a personal unfurnished apartment residence by: Carry Garcia for a term of nine months and fourteen days beginning June 17 and ending March 31. This Agreement shall be month-to-month and will terminate on April 1. Resident shall pay rent, tax, charges and deposits as set forth below. Monthly Base Rental Charges: $750 Other Charges and Deposits: $500 Monthly Pet Rent: $15 per month Pet Deposit: $300 Utilities: Natural gas - Paid by Resident Electricity - Paid by Resident Water - Paid by Owner Waste disposal - Paid by Resident Amount to be paid to the account of Morningstar Real Estate Partners by certified check on a monthly basis: $765 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------The rent shall be $765 per month and must be paid on or before the first day of each month. Residents may pay with a personal check, cashier's check, certified check or a money order. Resident : Carry Garcia Date: June 15 157. Who is most likely the recipient of the agreement? (a) A former resident (b) A Morningstar partner (c) The leasing agent (d) The future tenant 159. When does the lease begin? (a) March 31 (b) April 1 (c) June 15 (d) June 17 158. How much will Ms. Garcia pay on a monthly basis? (a) $300 (b) $500 (c) $750 (d) $765. 160. The word “terminate” in paragraph 1, line 4 is closest in meaning to (a) expire (b) originate (c) repeat (d) continue 12 Phone (430)542-3832 Fax: (430)542-3800 E-mail: classifieds@consumermarketplace.com Consumer Marketplace CLASSIFIEDS Are you ready to expand your business? Do it with Consumer Marketplace. With Consumer Marketplace, your advertisement will reach over one hundred thousand homes in the metropolitan area. Our publication is distributed at the first of each month and is sent to homes in neighborhoods all over the city. We offer monthly rates as well as annual rates, and the best part is that Consumer Marketplace is one of the most affordable advertising options available. For just fifteen dollars a month, you can buy a 25-word advertisement. For only seventy-five dollars a month, you'll get a quarter-page ad. We have several graphic design options to choose from, all of which are included in the basic rate. Call to place your ad today or fax or e-mail your ad copy and we'll provide design ideas and rates. Line Classified Advertising Rates (Per Issue) 1-25 words: $15 per month Additional Words: $.75 per word Optional Tinting $1.50 per word Quarter-page $75 Deadline for March issue: February 26 161. What is this notice about? (a) The advertisement opportunities with a publication (b) The distribution information of Consumer Marketplace (c) The accomplishments of a local magazine (d) The rates for running a newspaper advertisement 162. Who would most likely be interested in this notice? (a) Consumers in the metropolitan area (b) Classified ads salespeople (c) Local business owners (d) Magazine publishers. 163. How much does it cost to include color words in an advertisement? (a) Seventy-five cents per word (b) Fifteen dollars per month (c) One dollar fifty cents per word (d) Seventy-five dollars per word 164. The word “metropolitan” in the first paragraph, line 2 is closest in meaning to (a) popular 13 (b) urban (c) wealthy (d) busy MARTIN-CURRY CONSULTANTS You're invited to join us in celebrating twenty-five years as one of the top structural engineering design firms in the Northeast. The firm will be hosting a reception to honor our clients and friends that have supported us over the years. For a quarter century, Martin-Curry has stood for innovation in structural engineering and project management and has continued to be the engineering firm of choice by supplying its many clients with quality design and service. Friday, November 9, 6:30 P.M. Corporate Headquarters 8900 Lincoln Avenue Providence, RI 02912 Speaker Victor Martin, Co-founder and Chairperson of the Board =========================================================================== RSVP to Barbara North by October 31 1779 Elm Road, Providence, RI 02912 165. Who is NOT likely a recipient of the invitation? (a) Long-standing clients (b) Current employees (c) Family members of employees (d) Friends in the industry. 166. When is the last day to RSVP? (a) October 1 (b) October 31 (c) November 9 (d) November 25 (a) To acknowledge the hard work of the employees (b) To observe a major company milestone (c) To honor the company's co-founder (d) To celebrate the opening of the headquarters 168. The word “innovation” in the first paragraph, fourth line is closest in meaning to? (a) quality (b) integrity (c) competence (d) originality 167. Why is Martin-Curry hosting the reception? HUBBLE UNIVERSITY 14 An Introduction to Risk Assessment and Crisis Management Course Summary This course will show how your company can improve its bottom line by using risk assessment to choose projects. We will focus on the evaluation of the expected return of a project as well as its cost by considering hazards and risks. The course will provide hints for comparing alternatives and explore solutions for rebounding from the economic failure of a project. We will also review case studies. Project evaluation is changing the way decisions are made and has been proven to generate profits in the companies that embrace it. This course qualifies for the Hubble University Management Certificate Program. With the completion of the learning module and a final project, students will receive credit towards a Management Certificate. This course will be of particular interest to project managers, bankers and insurers. 15 169. What is the purpose of the summary? (a) To announce the Hubble University Management Certificate Program (b) To outline what students taking the course will learn (c) To describe the purpose of risk assessment and crisis management (d) To encourage students to sign up for the Certificate Program 170. Where would this summary most likely appear? (a) In a university course catalogue (b) In a banking magazine (c) On a university application (d) In the business section of a newspaper 171. Who would NOT be interested in this course, according to the summary? (a) A project manager (b) A banker (c) A real-estate agent (d) An insurance agent 172. The word “embrace” in the second paragraph, line 2 is closest in meaning to (a) adopt (b) hug (c) contain (d) hold 3000 Andre Drive Columbus, OH 78321 March 15 Mary Louise Chiu Glory Banks 4009 Washington Place Columbus, OH 78321 Dear Ms. Chiu, Thank you again for the opportunity to interview for the teller manager position. I appreciated your hospitality and enjoyed meeting you and members of your staff. The interview convinced me of how compatible my background, interests, and skills are with the goals of Glory Banks. As I mentioned during our conversation, my experience as a teller at the Bank of Ohio has prepared me well for a management position. During the last five years, I have learned the ins and outs of customer-service operations in the banking industry. Also, I may have failed to mention during our meeting that I have experience in loan processing as well. I know if given the chance to put this knowledge to use at your institution, I can be an asset to your Glory Bank team. I am confident that my contributions will result in increased productivity and customer satisfaction. For more information on my experience as a teller, please call Bill Larrinaga at 650-345-9085. I look forward to seeing you again. Sincerely, Ralph Yarborough 173. What is the purpose of the letter? (a) To thank Ms. Chiu for applying at Glory Banks (b) To ask for more information about the position (c) To thank Ms. Chiu for a job interview (d) To formally accept the teller manager position. 174. Why would Ms. Chiu call Mr. Larrinaga? (a) To interview him for the manager position (b) To express her interest in the job (c) To learn more about Mr. Yarborough's skills (d) To inform him of increased customer satisfaction 175. What experience does Mr. Yarborough NOT have? (a) Teller management experience (b) Customer service experience (c) Teller experience (d) Loan processing experience. 176. When did Mr. Yarborough most likely write this letter? (a) After being offered the teller manager position (b) After attending an information session (c) After a meeting with Ms. Chiu (d) After not being selected for the position MUSCLES Magazine Writer's Guidelines From time to time, we need new, independent writers to add fresh voices for articles and stories to be published in Muscles Magazine. To be considered, contact Editor Rena Mubarek with your story idea. Please follow the guidelines below in preparing your submission: 1) Please be sure to include the names and qualifications of all your personal sources and why you chose them as experts for your story. 2) Please specify whether your story is to appear as a column or a feature, and which column you would prefer your story to appear in. 3) Please include your contact information and identify your preferable mode of communication. If return of your submission is desired, a self-addressed stamped envelope must be provided. All submissions are carefully considered, and an emphasis on male fitness is a must. Although care will be taken, we assume no responsibility for lost submissions. Send your story idea to: Rena Mubarek RenaM@muscles.com 3400 Irwin Road Marshy Hills, CA 91823 Fax: 818-523-5435 177. What is the purpose of the guidelines? (a) To solicit submissions for a periodical (b) To seek new photographers for the magazine (c) To request help generating new column formats (d) To inform readers of the writing standards. 178. Who are the guidelines most likely intended for? (a) Muscles Magazine subscribers (b) Weightlifters (c) Sports commentators (d) Freelance writers May 15 179. What is NOT a listed method of contacting Ms. Mubarek? (a) E-mail (b) Telephone (c) Fax (d) Postal service. 180. Where would one most likely find these guidelines? (a) At a fitness center (b) In subscription renewal letters (c) In a column in the magazine (d) On a job website for writer To Whom It May Concern, I spoke to a technical support agent from Shooter Cameras on May 14 regarding several difficulties that I've experienced recently with my camera. First, the viewfinder display is blurry and unreadable. Second, the built-in flash does not function when using the manual mode. Finally, the camera does not automatically rewind a finished roll of film. I was instructed by the agent to send my camera to your facility for repairs by Shooter Cameras technicians. Enclosed, you will find my camera, the Shooter Shotpro 4.0 and a telephoto lens that came with the camera when I purchased it. My camera was purchased in April and is still covered by the warranty. I have included a copy of my receipt to verify my purchase date. Please feel free to contact me if you need any additional information. Sincerely, Quadira Abdul-Ali 7034 Sunset Street Seaside, CA 90231 (405)543-9874 qabdul@email.com 181. Why is Ms. Abdul-Ali writing the letter? (a) To complain about the technical support agent (b) To thank the company for making great cameras (c) To ask about what is covered under the warranty (d) To submit her camera for repairs. 182. What is not a problem Ms. Abdul-Ali experienced with the camera? (a) Viewfinder (b) Automatic rewind (c) Flash (d) Telephoto lens. 183. What repair action was taken that was NOT specifically requested? (a) A new battery was installed. (b) A rewind mechanism was replaced. (c) A new flash unit was installed. (d) The viewfinder problems were corrected. 184. How long did it take to repair the camera after Ms. Abdul-Ali sent it? (a) One day (b) One week (c) One month (d) Two months 185. When did Ms. Abdul-Ali most likely write the le? (a) As soon as she first bought the camera (b) Before reviewing her warranty information (c) After talking to an agent of Shooter Cameras (d) After receiving the repaired camera Confidential Sales Candidate Screening Sales Force Profile Candidate: Amber Tillerman Company: M. Bingerburg Group Date: January 12 Hiring Recommendation: Hirable The screening deals specifically with Ms. Tillerman's sales potential. This screening has determined that Amber has a natural aptitude for positions within the marketing profession. Generating short-term sales should be expected from Ms. Tillerman, and she will certainly yield results in a highly competitive market. In the table below, we have included Ms. Tillerman's results which are based on a set of requirements, compiled from a list of your specifications and a directory of common industry guidelines. RESULTS -------------------------------------------------------------------------------------------------------STRENGHS WEAKNESSES -------------------------------------------------------------------------------------------------------Desire u V Commitment u V Enjoys Selling u V Money Motivated V Trainable u V Skill set u V Immediate Availability V 186. What was the purpose of the screening test? (a) To test Ms. Tillerman's knowledge of the company (b) To survey Ms. Tillerman's sales skills (c) To review Ms. Tillerman's professional history (d) To assess Ms. Tillerman's ability to train others. 187. When did Ms. Tillerman take the screening test? (a) January 12 (b) January 14 (c) January 16 (d) January 17. 188. Why did Ms. Truman write the e-mail to Mr. Bingerburg? (a) To voice her concerns about Ms. Tillerman (b) To ask for his analysis of the results of the sales screening (c) To support Ms. Tillerman's application for employment (d) To request an interview with him. 189. What will Mr. Bingerburg most likely do next? (a) Hire Ms. Tillerman (b) Check Ms. Tillerman's references (c) Ask Ms. Tillerman to complete a training program (d) Schedule another interview with Ms. Tillerman. 190. Which of Ms. Tillerman's weaknesses was NOT addressed in Ms. Truman's e-mail? (a) Commitment (b) Availability (c) Money Motivation (d) Trainability. Jerry Polanco Development Specialist National Organization for Education 4300 West 12th Street Denver, CO 029344 July 23 Dear Mr. Polanco, Alicia Jefferson suggested that I contact you about my interest in grant writing and fundraising. She said you are one of the best people to talk to in regard to careers in development. I am leaving the Institute for Affordable Housing after seven years of experience in grant writing. Because of my positive experience, I would like to continue working with a nonprofit organization. Currently, I'm exploring the possibility of taking a position with the Coalition of Writers. However, before I venture further into the job market, I would like to benefit from the experience and knowledge of other professionals in the field who might advise me on other opportunities for someone with my qualifications. I have several questions which I believe you could help clarify. Perhaps we could meet briefly sometime during the next two weeks to discuss my career plans. I will call your office on Tuesday, July 31, to schedule a meeting time. I look forward to discussing my plans with you. Sincerely, Maxine Fulton 191. Why is Ms. Fulton writing to Mr. Polanco? (a) To let him know about availabilities in her schedule (b) To request more information about the organization (c) To ask for career advice and planning (d) To apply for a position with his nonprofit agency. 192. What is Mr. Polanco's position? (a) Grant writer (b) Public relations director (c) High-level manager (d) Political lobbyist. 193. When will Mr. Polanco and Ms. Fulton most likely meet? (a) Before July 23 (b) On July 26 (c) Before July 31 (d) After August 2 194. Where did Ms. Fulton work previously? (a) The National Organization for Education (b) The Coalition of Writers (c) The Institution for Affordable Housing (d) The Capitol Hill Education Collaborative. 195. Who is Alicia Jefferson? (a) Ms. Fulton's current supervisor (b) Mr. Polanco's former employee (c) Ms. Fulton's good friend (d) Mr. Polanco's co-worker. Jack McIntire 3303 Mountaincrest Road Holbrook, NH 56333 July 1 Dear Mr. McIntire, I am writing to request your assistance in organizing a corporate outing at Rollers Amusement Park. We have visited the park for the past four years for our Intern Appreciation Party and have been pleased with your service. I hope that we can continue the tradition this year. We plan on having the outing on Friday, August 7 and must be firm with this date because it is the last working day for our interns. This year, we will be treating twenty-two guests to a day at the park and would like to request catering service as well. I have reviewed your menu online and would like the Menu “E” Option (Hot Dogs/ Veggie Burgers/pies and cakes). We will only need three vegetarian plates. Thank you in advance for your help. Please contact me at 312-634-6643 if you need any additional information regarding the outing. Sincerely, Kim Sterling (b) Hamburgers (c) Hot dogs (d) Desserts. 196. Why is Ms. Sterling writing to Mr. McIntire? (a) To ask for a discount for the corporate outing (b) To organize a special day for some workers (c) To plan the menu for the company event (d) To thank him for several years of service. 197. How long does Ms. Sterling have to return the contract in order to secure the reservation? (a) Three days (b) Seven days (c) Nine days (d) Fourteen days. 198. What item on Menu “E” did Ms. Sterling NOT mention in her letter? (a) Veggie burgers 199. Why does Ms. Sterling insist on having the outing on August 7? (a) She wants to receive the Friday discount. (b) She is not available on any other date. (c) The featured guest won't be at work after that. (d) The date is the same one used for several years. 200. How much of a discount is Ms. Sterling's company eligible for? (a) 1% (b) 2% (c) 3% (d) 4%. ANSWER 101. B 111. C 121. C 131. A 141. B 151. C 161. A 171. C 181. D 191. C 102. B 112. B 122. B 132. B 142. A 152. D 162. C 172. A 182. D 192. C 103. B 113. B 123. C 133. A 143. C 153. B 163. C 173. C 183. A 193. D 104. D 114. B 124. B 134. D 144. D 154. C 164. B 174. C 184. C 194. C 105. C 115. B 125. C 135. B 145. B 155. C 165. C 175. A 185. C 195. D 106. C 116. C 126. C 136. C 146. C 156. C 166. B 176. C 186. B 196. B 107. B 117. D 127. A 137. C 147. C 157. D 167. B 177. A 187. A 197. D 108. B 118. B 128. D 138. C 148. A 158. D 168. D 178. D 188. A 198. B 109. C 119. B 129. B 139. B 149. D 159. D 169. B 179. B 189. D 199. C 110. A 120. A 130. A 140. C 150. B 160. A 170. A 180. D 190. B 200. C
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.